Auto Ontwerp

auto schade

 

In een geval waarin het voertuig niet bij een ongeval betrokken was, maar op een andere manier beschadigd werd, zoals door brand of overstroming, kunnen wij spreken over de schade aan de auto in zijn geheel, en niet alleen over de onderdelen die beschadigd werden.

Wanneer we het over schade aan een auto hebben, denken we normaal aan de remmen, de carrosserie en de lak, maar er is een zeer waardevol lid van het autosysteem, namelijk de aandrijflijn. Aandrijflijn is een term die wordt gebruikt om het systeem van middelen te beschrijven dat het mogelijk maakt de wielen te draaien. Elk wiel ontvangt koppel van de motor, en stuurt dat koppel vervolgens naar de verschillende wielen. Het verschil tussen de snelheid van het voertuig en de reactiesnelheid in een noodsituatie, is het resultaat van het verschil in draaivermogen van de wielen.

Bij plat-liner remmen moeten bijna altijd onderdelen worden gebroken, en vervolgens gerepareerd. Afhankelijk van de omstandigheden van een noodgeval moeten verschillende reeksen onderdelen worden gebruikt, gespecialiseerd voor hun functie. De onderdelen voor een manueel remsysteem kunnen verschillen van de onderdelen die nodig zijn voor een hydraulisch remsysteem, tot die welke nodig zijn voor een elektrisch remsysteem. Al deze verschillende systemen hebben hun eigen set onderdelen en deze zullen, noodzakelijkerwijs, moeten worden vervangen als er iets fout gaat.

Schade aan de aandrijflijn kan door een aantal verschillende oorzaken ontstaan. inspiratie kan het gevolg zijn van vele dingen, slecht ontwerp, gebreken van de fabrikant, onvermogen om de inherente problemen te begrijpen, enzovoort. Daarom is het zo belangrijk om onze auto’s niet alleen op praktische functie, maar ook op veiligheid te ontwerpen. Wanneer we bijvoorbeeld naar een fiets kijken, zien we een gloeiende reeks rampzalige gebreken in het ontwerp, maar dat betekent niet dat de fiets niet zou kunnen worden gebruikt, het is alleen de reden waarom we hem moeten laten ontwerpen en aanpassen om op een andere manier te werken.

Het interessante aan auto-ontwerp is dat het een relatief schone zaak is. Wanneer een auto-ontwerp daadwerkelijk tot het uiterste wordt gevolgd, zult u merken dat de auto veilig en functioneel is. Er zijn auto’s met top tien autolijsten, en auto’s die al vele jaren op deze lijsten staan. Echter, wanneer het ontwerp van een auto tot in de puntjes verzorgd is, zal de auto het volledige scala aan mogelijkheden bezitten die we van een auto zijn gaan verwachten.

ogrammatICS houdt ten volle rekening met het gewicht, de balans, het draaien, het remmen, de ophanging, de motor en de remmen van een auto. Het zal een verscheidenheid van aanbevelingen doen voor de specifieke auto. radicale suggesties kunnen worden afgewezen, en een pad in de richting van de aanbevelingen van de fabrikant.

Alleen wanneer autofabrikanten kunnen zien dat hun voorstellen daadwerkelijk serieus worden genomen, zal de automarkt het soort auto-ontwerp kunnen krijgen dat zowel wenselijk is, als plaats zal maken voor de vele nieuwe ontwikkelingen.

Lees meer:

Husqvarna achterbrug

Verlengde achterbrug

Mx verlengde achterbrug

Leave a Reply

Your email address will not be published.