De grondbeginselen van Auto Detailing

Auto detailing

Uitgebreide wassen diensten zijn auto detailing de meest betaalbare en populaire pricaker, vaak kost zo weinig als $ 35 tot $ 40. afar bestaat een uitgebreide reeks van detailing diensten beschikbaar op lokaal, staat, en nationale auto wasserij en detaillering salons, variërend van luchtverfrissers om volledige detailing.

De basisbeginselen van autodetailing zijn gemakkelijk te leren, zelfs voor wie relatief geen professionele ervaring heeft in autodetailing. Beschouw uzelf bereid om de eerste keer dat uw auto vervuild is, tijd door te brengen met een vriend of een meer ervaren professional mee te nemen om te leren hoe u zelf de basisreiniging kunt uitvoeren.

Vraag voor elke detail service altijd naar de prijs. Informeer naar de kosten van de service, en of uw auto al dan niet toe is aan een detailbeurt voorafgaand aan de diagnose. Vergeet niet dat een professionele detailer de klus veel efficiënter en goedkoper kan klaren dan een amateur detailer met apparatuur, als u zich goed voelt bij de persoon die de detailing uitvoert. Een professional zal ook uw technische vragen over het interieur van uw voertuig kunnen beantwoorden.

Basis auto detailing moet het volgende omvatten:

-Het wassen van de buitenkant van het voertuig, zowel binnen als buiten.

-Schoonmaken van het interieur van het voertuig, zowel binnen als buiten.

-Inspecteren van originele matten om te zien hoe oud ze zijn en of er nog ernstige vlekken op zitten.

-Kijken of er water lekt.

-de plaats van luchtgaten, als die er zijn, en het schuren ervan.

-Het controleren van de elektrische bedrading van auto’s.

-Een buurt electroteam sturen.

-Het meest voorkomende probleem, automatische choke toetsen.

-Het controleren van relais en dynamo’s.

-Inspecteren van koplampen en achterlichten.

-Het controleren van lijstwerk, insignes, enz.

-Voorzichtig wrijven van de lichtkoepels.

– detectie van geur in de ventilatie en handschoenen compartimenten.

-Identificeer en inspecteer alle openstaande (of vroegere) gebreken.

– geef een lijst van mogelijke vervangers.

-beheer van lekken in de airconditioning.

– opsporing en inspectie van lekkende ruitensproeiervloeistof.

– controle van de conditie van alle vloeistoffen.

-Iijkheidscontrole van de zuurstofsensor.

– bellen zuurstofsensoren aan boord om de toestand van de cilinders door te geven.

-Verplaats de voorstoelen voor het drogen, indien nodig.

-Het controleren van de juiste bandenspanning.

-ontdekte batterijaansluitingen.

De hierboven bedoelde autodetailing kan worden uitgevoerd door: a) professionele detailers, of b) thuismonteurs. Professionele detailers zijn in staat de detailing aan te passen aan de unieke kenmerken van uw auto. Zij zullen de buitenkant van uw auto reinigen, polijsten en beschermen, en ook het inwendige om de werking van de motor beter te vergemakkelijken. Detailing van het interieur is weliswaar duurder, maar wordt over het algemeen geprefereerd door klanten die er positieve resultaten mee boeken.

Het gebruik van reinigingsmiddelen, polijstmiddelen en was door een autodetailer zijn de meest recente autodetailingstechnieken. Deze professionele reinigers en poetsmiddelen worden gekocht van leveranciers en gebruikt als een vast aspect van de detailing praktijk. Zij zijn vooral nuttig zodra de auto a/c voor een tijdje is geweest. Maar het gebruik van reinigingsmiddelen door een auto detailer kan een van de belangrijkste redenen zijn waarom u voor die detail klus hebt gekozen. U moet de reputatie van de aanbieder controleren, en vragen hoeveel jaar het bedrijf al in bedrijf is.

Controleer de prijzen, de betalingswijzen (contant, kredietkaart, e-Check) en de garanties op de detailing-diensten die de autodetailer u aanbiedt. Zorg ervoor dat u begrijpt wat de detailer bedoelt met een bevredigende service en door wie. Vergeet niet dat een detailing geen bumper aan bumper detailing is, en je zult zeker willen zijn dat je een service van hoge kwaliteit krijgt. Het is ook belangrijk om die bedrijven te vinden die alleen maar passen aanbieden, en geen garantie geven op de voltooiing van alle stappen die ze je vertellen te nemen om de glans en schoonheid van je auto te behouden. Als u ervoor kiest om een lokale detailer te gebruiken, zorg ervoor dat u gewapend bent met de feiten voordat u kiest. De economische druk in de detailing-industrie van vandaag, gecombineerd met een gebrek aan opleiding en zeer drukke werkschema’s, maakt een zekere keuzevrijheid van de klant essentieel. Als de algemene verschijning van uw voertuig belangrijk is, zult u een gedetailleerd werk willen met één van de beste auto detailer op de markt. Een detailbeurt hoeft niet gepaard te gaan met dure gereedschappen en hoogwaardige chemicaliën. Zoek een plaatselijke detailer, zorg zelf voor de details, en bespaar geld op de lange termijn. De basis van auto detailing zijn schone en frisse lucht, vlekken schoongemaakt en vuil verwijderd, zowel interieur en exterieur, plus een grondige wax job verslag.

stadsautoformule.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.