Hoe je voor te bereiden op een rij-theorie-test

Auto theorie in 1 dag

 

2 uur in een rijschool is genoeg om je goed voor te bereiden op het examen. Als je het goed doet in de theorie, is de kans groter dat je slaagt voor het praktijkexamen. Wacht daarom niet tot je op het punt staat je theorie-examen af te leggen om deel te nemen aan je lessen. Rijscholen die goedgekeurde residentiële cursussen hebben, zijn de beste plaatsen om te beginnen.

Residentiële rijopleidingen kosten minder dan de helft van wat andere scholen in rekening brengen en de cursussen worden gegeven in je eigen tijd. De residentiële school heeft u tot uw beschikking wanneer u maar wilt om te studeren. U kunt ook een vriend of familielid vragen om u te helpen.

Het voordeel van de residentiële cursus is dat u een band opbouwt met de instructeur. U kunt het tijdstip waarop u kunt studeren kiezen wanneer het u uitkomt. U kunt komen en gaan wanneer het u uitkomt. De residentiële schoolomgeving helpt je om je meer ontspannen te voelen.

De residentiële cursus is ook goed als u dringend de verkeersregels of een nieuwe verkeersregel moet begrijpen. De tijdelijke instructies worden in cursusvorm gegeven. Het kan ook zijn dat u in uw eigen tijd wilt studeren om bepaalde regels snel te onthouden.

Als je een oog voor leren hebt, wil je misschien een spoedcursus volgen. Sommige rijscholen bieden deze service aan. Meestal is de studieduur 1-2 uur. Je krijgt een vaste hoeveelheid tijd om te leren. De rijschool zal u vertellen hoe u uw tijd te programmeren, zodat u het kunt passen in uw schema. Veel rijscholen bieden ook onderhoudsdiensten aan nadat de initiële opleiding is voltooid. Dit betekent dat je niet per se je huis hoeft te verlaten voor een aantal weken.

De theorie test ontrafelen

De theoriebeoordeling wordt afgenomen wanneer je je voorbereidt op je praktische rijexamen. Je wordt verondersteld het op voorhand te doen en het af te leggen voor het praktijkexamen. Velen denken dat ze er de tijd niet voor hebben. Het theorie-examen moet daarom aan het begin van een praktijkles worden gedaan.

Wie denkt niet genoeg tijd te hebben voor de assessment, kan een online methode overwegen. U stelt een systeem op van vragen die door het beoordelingsprogramma zullen worden gesteld. Het programma zal u dan vertellen hoe u de vragen moet bestuderen. U moet de vragen correct beantwoorden om te slagen.

Velen nemen een combinatie van meerkeuzevragen en de gevaarperceptietest. De meerkeuzevragen moeten voor elk gevaar worden gemengd, bijvoorbeeld fiets in vergelijking met bus, zware auto in vergelijking met lichte, zware fiets in vergelijking met een kar. De gevaarwaarnemingstest wordt uitgevoerd wanneer u met een passagier rijdt. Dat wil zeggen dat u naar een aantal foto’s moet kijken waarop bepaalde gevaren zijn afgebeeld en dat u moet aangeven wat voor u een gevaar is. Van u wordt verwacht dat u bij de volgende vraag aangeeft wat geen gevaar is en dat u dat niet opnieuw doet.

Oefenen, oefenen, oefenen

Oefenen, oefenen, oefenen! Uw rijexamen en oefening zullen u goed van pas komen voor het examen. U zult niet vragen om aanwijzingen terwijl op uw test, en gevraagd om te raden wat je zal worden gevraagd. De vragen worden u gesteld, en de antwoorden moet u raden.

De Auburn Review of the Driving Theory Test zegt: “Je moet slagen voor het meerkeuze-aspect van het theorie-examen om te slagen voor het praktijkexamen. Je kunt het niet verdisconteren als een totale mislukking omdat het niet van invloed zal zijn op hoeveel vragen je correct beantwoord krijgt op je eigenlijke test.”

U moet inderdaad wennen aan het formaat van het meerkeuze-aspect van de test. Het moeilijkste onderdeel is ongetwijfeld de meerkeuzevraag waarbij je het juiste antwoord moet kiezen, ook al is de vraag belachelijk. Toch is er geen reden waarom je het examen niet zou afleggen zonder vooraf een gepersonaliseerde rijtest te boeken.

Als je niet goed genoeg slaagt, zul je het examen opnieuw moeten afleggen. Maar als je van tevoren je rijvaardigheid hebt geoefend, zal dit vanzelf gaan als je de theorie uitgebreid hebt bestudeerd en je je fysiek en mentaal hebt voorbereid. Uiteindelijk is de enige manier om te leren door te oefenen en constant, maar veilig te leren.

Je kunt leren over rijtheorie op de Auburn University website.

Leave a Reply

Your email address will not be published.