Hoe u uw caravan in goede staat houdt

Caravan onderhoud

De technische dienst omvat een complete reeks controles die zijn uitgevoerd om uw caravan in goede staat te houden. Of u nu overweegt een caravan te kopen of er al een heeft, ons vriendelijke team van experts staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u met één druk op de knop de juiste informatie te geven. Ons landelijke netwerk geeft toegang tot een enorm scala aan middelen en veel meer om ervoor te zorgen dat uw nieuwe of gebruikte caravan het eerste jaar onderhoudsvrij is MOET jaarlijks APK aflossen Het recht om een ​​waarde-offerte te eisen binnen uw boeking De zekerheid van een voormalig pand Een nieuwe BOVAGamine die op onze site staat Het recht om te klagen bij ons vriendelijke netwerk

Dit zijn slechts enkele van de diensten die door ons worden aangeboden en we doen er alles aan om uw oproep te beantwoorden, zelfs als het vierentwintig uur later is! U hoeft zich geen zorgen te maken over wat er gebeurt als u verhinderd bent voor een servicebeurt, onze vriendelijke medewerkers staan ​​klaar om u in uw caravan te laten zitten om u voor uw tijd een gentlemen'sruce toe te staan.

Als u zich zorgen maakt over uw voertuig, bieden wij u een gratis autoservice en onderdelencontrole om u te helpen uw auto in onberispelijke staat te houden. We behandelen slechts één auto tegelijk, dus zelfs als u problemen heeft gehad met de autoservice uit het verleden, heden of de toekomst, staat ons vriendelijke team voor u klaar om u te helpen met een tweedekanscadeau. Onze technici gebruiken alleen ultramoderne apparatuur die speciaal is bedoeld om problemen aan uw auto op te lossen en ze gebruiken ook nieuwe en gereviseerde vervangende onderdelen als en wanneer dat nodig is. Kortom, we kunnen u een state-of-the-art service garanderen die uw voertuig niet beschadigt. We kunnen 100% tevredenheid garanderen over al uw mechanische en elektrische problemen, evenals koffiemorsen, los stuk en losse stopcontacten. Ook kunt u gratis langskomen voor een lakcontrole om te kijken of er sprake is van restanten en lang na de Coilover schade.

We handelen alleen in originele vervangende onderdelen en accessoires. Met andere woorden, deze onderdelen en accessoires hebben geen tijdslimiet en worden niet geadverteerd vanwege de richtlijnen van de fabrikant. We bestellen wereldwijd alleen vervangende onderdelen en accessoires voor auto's. Wanneer u uw auto moet opsturen voor reparatie, bieden wij u bovendien een gratis dakkraan en alle mainTrends onderdelen. Ons vriendelijke team kan u helpen met algemene autoproblemen en de uitgebreide stroomlijning van uw vereisten.

Als u echter een caravan of Rhino-bus bezit, zorgen wij voor veel van de services in de caravan en Rhino Van, voornamelijk omdat we jarenlange ervaring en expertise hebben op het gebied van caravan- en Rhino-voertuigservice. We zijn bijvoorbeeld al meer dan 30 jaar actief in de transportsector. Ons team heeft een divers aanbod aan voertuigbewakingsvoertuigen en buitenboordmotoren te huur.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.