Hoe verbeter je je rijvaardigheid?

Scooter theorie in 1 dag

Naast uw huis en de dichtstbijzijnde ontsnapping uit de stad, is er nog één plaats in de wereld die vrijwel uw thuis weg van huis is. Die plek is de snelweg. Het is waarschijnlijk waar je meer uren van je dag doorbrengt dan wat dan ook. Snelwegen, autowegen en autowegen lijken misschien niet de meest ideale plaats om theorie te leren. Er is echter iets wat je kunt doen om je te helpen de theorie te begrijpen en daadwerkelijk te oefenen als je echt je rijvaardigheid wilt verbeteren.

Het grootste deel van je theorietraining zal je volgen op autowegen die stiller zijn. Het is aan te raden om te leren rijden op stillere wegen, samen met de airconditioning uitgeschakeld. Hoe meer je rijdt op weg naar het examen, hoe comfortabeler je zult worden, en hoe zekerder je je zult voelen. stillere wegen zijn stil genoeg om je te concentreren op je rijden zonder afgeleid te worden.

Concentreer je op het werk

De meeste mensen denken dat zij met het kennen van hun kiesnummers en het reageren op lampjes en andere aanwijzingen wel door hun praktijklessen heen zullen komen. Zij vinden dit meestal aanvaardbaar, maar het is niet aan te raden. U moet zich concentreren op het uitvoeren van het werk alleen – het in praktijk brengen van de theorie.

Het is heel normaal om aanwijzingen van je Instructeur te krijgen, zolang die gevolgd worden door een actie. Dus in plaats van te vragen “Doe ik dit goed?”, “Ok, ik doe dat”, enz. zou je moeten vragen: “Doe ik het werk goed?”, “Kan ik nog voor één versnelling om hulp vragen, of is dat alles wat er is om me te adviseren?”

Doe het rustig aan.

Zorg ervoor dat u een tempo instelt waar u zich prettig bij voelt en dat u kunt aanhouden tot u aan het eind van de aaz weg bent. U zult niet te snel of te langzaam rijden, maar u moet zich wel aan dat bereik houden. U moet ook aan de omstandigheden denken. Het is bijvoorbeeld normaal om in de winter, de zomer en de lente te leren. U zult dus voorbereid zijn op verschillende weersomstandigheden.

Manoeuvreer met waakzaamheid

Naast regelmatig contact met je rij-instructeur moet je je ook concentreren op hoe je een echt vaardige chauffeur wordt. U moet in staat zijn om uw bewegingen te steunen en tegelijkertijd de weg te lezen. Laat een afstand van 4-5 seconden tussen u en de voorligger. Om het concreter te zeggen: als je de achterwielen van het voertuig voor je door de ruimte kunt zien, hoef je niet te remmen, aangezien het voertuig voor je waarschijnlijk geen ABS heeft.

Kijk goed vooruit

Ook moet u, als een ervaren rijder, over uw schouder de v [&ance controleren van de volgende rijstrook die u inrijdt. U moet er zeker van zijn dat het voertuig dat van u wegrijdt zich in dezelfde rijstrook bevindt als u net voor u op de inhaalstrook. Als u de middenberm en het kruispunt verlaat, moet u in staat zijn om ten minste twee voertuigen aan de zijkant en voor u te zien met goed zicht.

Scan de weg ver vooruit

Tenslotte moet u, net als bij het paardrijden, de weg ver vooruit scannen, maar u moet zich op de motorfiets concentreren. concentreer uw aandacht op wat er aan beide kanten van de weg gebeurt, niet op het trottoir, want dat is meestal bedekt met stof, sproeinevel of andere smetstofvlekken. De weg scènes zullen portals, kruispunten, lijn van site, oulder, bergen, luchthaven, raffinaderijoshades, dreven, trottoirsand Marketplaces omvatten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.