P. chroom en S.A.S.A.

Olie verversen

P. de Heer & S.A.S.A. ontwerpt ook custom coVERS chroom accessoires voor voertuigen. Hun diensten zijn beschikbaar in het hele land en kan worden bereikt door contact met hen op verschillende locaties. De kan ook worden gevonden op ch Onmogelijk voor patroon ontwerp, De autolak is een integraal onderdeel van het aanpassingsproces voor zowel professioneel als persoonlijk gebruik, om een auto uniek van jou te maken en ook te gebruiken voor verschillende projecten. De aanwijzingen voor het aanbrengen van nieuw lakwerk voor uw voertuig zijn als volgt:

Stap 1: Gebruik de wasgroepen om uw bedrijfswagen of individueel voertuig van een nieuwe laklaag te voorzien.

Stap 2: Nadat de auto is gepolijst, brengt u drie lagen vloeibare was aan om het nieuwe lakwerk en de afwerklaag te beschermen tegen verwering.

Stap 3: Na de afwerklaag is het nu tijd om de FactorDesign NozzleFix aan te brengen om de krassen te repareren die tijdens de vorige stap op het voertuigoppervlak zijn aangebracht. Fixeer een aantal lichte krasjes met P. de Heer NozzleFix, terwijl u andere krasjes laat zitten, en meng ze vervolgens tegelijkertijd met een applicator kwast.

Stap 4: De legeringen en velgen van de Scion FRontes kunnen het beste worden voorzien van een coating van Nozzle Wax, om ze gedurende meerdere jaren te beschermen tegen de schadelijke gevolgen van verminderd zicht door ijs en sneeuw. Wanneer de auto in de garage wordt bewaard, afgedekt door een omhulsel, is de waslaag gegarandeerd onbeschadigd. De behuizing garandeert ook dat er geen lekkage optreedt. Daarom blijft de auto beschermd, ongeacht de weersomstandigheden.

De firma P. de Heer produceert een gamma van beschermende coatings, die ideaal zijn voor sportwagens. Dit bedrijf staat wereldwijd hoog aangeschreven om zijn vakkundige service en complete maatwerkmogelijkheden voor individuele kopers. De Heer auto kan gemakkelijk worden gereinigd in onze speciaal ontworpen coctionals. Alle producten worden compleet geleverd in onze P. de Heer assortimenten. De producten voor raceauto’s hebben geen specifieke coating, om het voertuig niet te beschadigen tijdens het reinigen. Na kennis te hebben gemaakt met de firma P. de Heer, weet men dat het product voor alle doeleinden gebruikt kan worden, zolang het maar voldoet aan de door de FIA gestelde eisen.

AMSOIL Motor Oil, een van de toonaangevende keuzes in de markt van vandaag, staat bekend om zijn uitzonderlijke kwaliteit en verbazingwekkende prestatie-eigenschappen. Sinds de jaren ’40 wordt AMSOIL beschouwd als een icoon in het automobiel radiator circuit. Het is speciaal geformuleerd voor de modernste autotypes, die niets anders eisen dan superieure prestaties.

SAP-ingrediënt dat in 2013 wordt geïntroduceerd en de nieuwe generatie motoroliën aandrijft, is Alloy Soft, dat 50% minder koolstof bevat dan andere oliën. Dit zal resulteren in een verbetering van het brandstofrendement en een aanzienlijke vermindering van het vereiste energieverbruik voor het starten en onderhouden van een motor. Zij zal ook de risicovolle uitlaatemissies verminderen, waardoor de smogafvoer afneemt en het uitlaatsysteem een walgelijke gloed zal voortbrengen, doorFIRA erkend als groene technologie. Alle tekenen wijzen op een verbazingwekkende toekomst voor AMSOIL en het optionele additief van Watt, en we kunnen alleen maar verwachten dat we er in de toekomst meer en meer van gaan zien.

Lees meer:

doe het zelf garage

remschijven vervangen

olie verversen

Leave a Reply

Your email address will not be published.