Vervoer Vervoer

Gratis stockfoto met antiek, auto, autobeurs

Wij verzenden over de hele wereld en zoals bij alle online diensten verwerken wij de bestellingen van onze klanten snel, efficiënt en veilig. Onze gekwalificeerde chauffeurs zijn professioneel opgeleid en uw passagier zal stressvrij en op zijn gemak zijn bij hun chauffeur.

Verplichte verzekering: U bent verplicht om uw voertuig te verzekeren. Mocht u het tijdens uw reis beschadigen dan zijn hier de regels die u moet volgen:

Als u jonger bent dan 17 of ouder dan 60 – U moet een bewijs van verzekering hebben.

Als u jonger bent dan 25 – U moet een leerlingvergunning hebben.

Als u ouder bent dan 75 – U moet de buitenlandse dienst plaat hebben.

Houder van een bezoekersvergunning – U moet een vergunning hebben.

Als u een student bent – U moet in het bezit zijn van uw studentenpas certificaat.

U bent verplicht zich bij de Van Neutrality Commission te melden als u bij een aanrijding betrokken bent geweest en uw bestelwagen beschadigd is. U moet ook een kopie van uw verklaring van de politie hebben.

Als u een commercieel retentierecht hebt – U moet aan de commissie melden als het voertuig gestolen is of u vermoedt dat het gestolen is.

Als u een versnellingsbak kwijt bent – De neutrale veiligheidsschakelaar moet worden gecontroleerd om te zien of deze correct is bevestigd en als deze schakelaar kapot is – moet deze worden vervangen en de beschadigde aandrijflijn worden verwijderd.

Als u een storing of defect in de ophanging of de stuurinrichting heeft gehad – U moet dit melden aan de reparatiewerkplaats en een reconditioneringsrapport aanvragen.

Als uw voorruit beschadigd is geraakt en papier nodig heeft Iedereen kan een voorruit vervanging of reparatie krijgen. Er zijn veel afdichtmiddelen voor bestelwagenruiten beschikbaar die u geld kunnen besparen. U zult ook een rakel en plastic lijmverwijderaar moeten kopen. Wij adviseren het trimmen van de randen van het wisserblad om te helpen zorgen voor een goede afdichting. Wij raden u aan een afspraak te maken met uw plaatselijke autoruitenspecialist om te bepalen wat de beste zet is.

Reinig de accupolen en de aansluitingen.

Controleer de benzinedop – Niet opnieuw vullen.

Controleer de toestand van de olie. – U moet een kwart olie toevoegen aan uw brandstoftank.

Comfort – U moet ontspannen en genieten van uw bestelwagen.

Veiligheid – U moet controleren of alle lichten werken en correct functioneren.

Uitlaat – Controleer alle uitlaatpijpen op lekken.

Wij raden u aan uw bestelwagen door een monteur te laten nakijken voordat u er lange ritten mee maakt. Er is bijna altijd een kortere weg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.